Jaktradio / Zodiac easyHUNT II 140


Zodiac easyHUNT II 140
Lagerstatus:
Varenummer: 30222
Flere bilder:


Zodiac easyHUNT II  er en ny og forbedret utgave av Zodiac easyHUNT.  Dette er jaktradioen for deg som ønsker et enkelt jaktalternativ med høy kvalitet. Radioen er klassifisert iht. IP54 og MIL-STD-810. Radioen har 2 års garanti.


Tekniske spesifikasjoner:
Antall kanaler: 255
Antall pilottoner: 52
Sendereffekt: 1-5W.
Temperaturområde: -30 til +60°C.
Dimensjoner bxhxd: 56 x 103 x 35 mm.
Vekt m/batteri: 225 gr.
Batterikapasitet: 2600 mAh Li-ion.
Lader: Hurtig, intelligent bordlader.


Radioen leveres med antenne, batteri, hurtig/bordlader, belteklips og manual.

 

 
Omtale av Zodiac easyHUNT II fra en fornøyd kunde som heter Knut Arne Bygnes. Innlegget ble lagt ut på Zodiac sin Facebook-side 14.09.2013.

 

Da er det klart..Etter regnfull høst 2012 frem til august 2013 har den faktisk overlevd. Hvem jeg snakker om?. Jo selvsagt zodiac easy hunten min som har overlevd både høst vinter og vår og sommer. Iregn og kulde, snø og sol og regn og kulde igjen, har den bestått en aldri så liten prøvelse. Bare litt møkk bak i venstre innside av displayet, og litt møkkete utenpå er det eneste som viser at den har ligget ute i et år og klart seg uten men forhåpentlig vis. Syns dette må være ...det beste skussmål for kvaliteten til denne søte lille gule jakt radioen, og en kjempegod reklame for Zodiac jakt radioer generelt. Skal aldri ha noe annet merke så lenge jeg lever i hvert fall, kjempe fornøyd er ikke et ord som dekker hvor god kvalitet dette er. Så håper jeg at Team pro`´en min også holder samme kvalitet hvis det samme hadde skjedd med den. Så sier det en gang til, er bare så FORNØYD, og takk for at dere lager så bra produkter:)