Om oss

 

Velkommen til Zodiac


Zodiac er et norskeid selskap som har produsert kommunikasjonsradio for jakt, yrke og fritidsbruk siden 1963. Zodiac Norge AS har et datterselskap i Stockholm, et kontor i Belgia, samt distributører i Danmark, Island, Finland og Tyskland. Hovedkontoret er i Oslo, og lageret til Oslokontoret er på Skarnes. Vi er stolte over at vi i 2013 feiret 50 år!

 

 Jubileumssticker

 

Vi har lyttet til markedet og deretter tatt frem produkter som er utviklet og tilpasset det klimaet og de forholdene vi har i Skandinavia. Vi utvikler våre egne produkter under merkenavnet "Zodiac", samt at vi distribuerer andre kjente merker som passer dine behov. Vi er blant annet distributøren til Hytera i Skandinavia. Hytera leverer både analogt og digitalt samband, og er den nest største produsenten av radiokommunikasjon i verden.

 

Vi retter oss mot bygg- og anleggsbransjen, sikkerhet / trygghet, transport og landets jegere. Våre produkter selges via mange forhandlere i hele landet. Du finner helt sikkert en i nærheten av deg!


Finn en forhandler nær deg »

Jakttider -
På vei ut i skogen? Vi har det du trenger. Ta en titt på vårt jaktutvalg!

Yrkesradioer - Zodiac har et stort utvalg av kommunikasjonsradioer til arbeidsplassen.

Telefondeler
Vi har en egen nettbutikk hvor du kan få kjøpt deler og tilbehør til Gigaset trådløse telefoner. Klikk på linken for å komme til nettbutikken http://www.telefondeler.no/

Trenger du pålitelig kommunikasjonsutstyr? Her finner du kommunikasjonradio i flere ulike prisklasser.                                              

 

Finn oss på facebook